• ?פרק 6 - איך מייצרים מרווח להתבוננות (ולמה זה בכלל חשוב)
    Dec 29 2024

    אחד הדברים שאני עושה שנים רבות בתחום המכירות זה צורך כמות פסיכית של תוכן מעולם הפסיכולוגיה והרוח ומחבר אותו לשכנוע, השפעה וכו', כי זה ה"מקצוע" שלי.

    אחד הדברים הנוספים שאני עושה שנים רבות זה להגיע כמה שיותר "נקי" לסיטואציות. לפחות ברמת ההתכווננות (כשברור לי שאין דבר כזה באמת "אובייקטיביות).

    בתחום הפסיכולוגיה קיים מושג שנקרא "המתבונן / צופה הבלתי משוחד מהצד".

    הכוונה היא לבוא ללא אג'נדה ככל הניתן ולא לכוון לדברים מסוימים (כמו שהמון מחקרים עושים, ואשמור על זכות השתי... 😊).


    במשך שנים לא "הצלחתי" להתבונן. מצחיק / עצוב ככל שזה נשמע.

    כמות הדיסוציאציות (ניתוקים / בריחות) הייתה גדולה.

    כשכבר למדתי לעשות את זה ולצפות ב"סרט של חיי בהצלחה" אחרי שנים של תרגול ובעיקר- חוויות לא תמיד נעימות: מועקה, סבל, תסכול...

    הגיע משבר חדש:

    מה לעזאזל משיגים מלהעביר חיים שלמים בהתבוננות???


    אחרי הרבה מאד עבודה פנימית ו"מחקר", הבנתי שהתבוננות מובילה לנוכחות. ואחרי הכל, מה אפשר לבקש יותר מאשר להיות נוכח?

    נוכחות מובילה גם לאותנטיות, ל-"להיות ברגע", ב-"כאן ועכשיו" ועוד המון דברים טובים.


    כשמתבוננים פנימה לא פעם מרגישים את "אפקט הפרפר"- דברים נוספים עולים והמיינד או השכל נותנים פייט:

    "מה הקשר עכשיו לסיפור הזה"?

    "אבל בזה טיפלתי כבר בעבר!!!"

    "חשבתי שאת זה כבר פתרתי ושיחררתי"

    "איך אותו הדבר ממשיך לעלות, מה לא תקין בי"?


    כמעט בכל טיפול, זה לא באמת משנה ממה "מתחילים" או איפה דורסים רגל קודם כל- מה שצריך ומבקש תשומת לב ברגע נתון- שעולה אפשר לעשות עם זה עבודה.


    מאחלים לכם האזנה נעימה.

    Show More Show Less
    1 hr
  • לעבוד עם מה שיש - החמור השמנמן של איתן - פודקאסט 5
    Dec 19 2024

    • מה הכוח בלשאול את עצמנו שאלה מבלי ששמענו או קיבלנו תשובה ברורה?

    • איפה הערך בלתחקר "מה אני מרוויח" כשמדובר במשהו שלילי שנרצה להיפטר ממנו?

    • מה זה אומר "להיות עם מה שיש", לתת לדברים להדהד ולהעניק מקום ומרחב?

    • בעולם שכולנו עסוקים בתקשורת חיצונית איך מדייקים אותה בעזרת הפנימית?

    • איך יודעים מה ממבו ג'מבו רוחניקי ומה באמת עובד?

    • מה עושים כשלא מצליחים לעשות מדיטציות או עבודה פנימית, האם להשוות מול אחרים עוזר במשהו?

    • ועוד ועוד ועוד


    בסדנאות שאני מעביר אני מלמד אנשי מכירות הקשבה רדיקלית ואיך לא לחשוב על מה אומרים ומגיבים כשהלקוח מדבר אלא פשוט להיות בנוכחות מלאה.

    אני מסביר להם שאנשים לא אומרים דברים סתם, לא מבצעים פעולות סתם ואפילו השקרים שלהם, במידה ויש כאלה, הם לא סתם. הם יושבים על אמת... מצחיק ככל שזה נשמע.

    כשאנחנו מדברים עם עצמנו- זה בדיוק אותו הדבר!


    אחרי שנים שקראתי וצרכתי תכנים מאנשים מדהימים, ספרים כמו: "לאהוב את מה שיש", "כוחו של הרגע", "ספר החיים הטיבטי", "רק הפחד מת", "המסע", "דרך האמן", "כשהדברים מתפרקים" ואני יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך, אחד הדברים ש"הטרידו" אותי זה... שלמה המלך!

    כלומר הכל הבל הבלים, אין חדש תחת השמש, כולם אומרים, בצורה מרתקת כזו או אחרת, את אותם הדברים.


    במקביל, ידעתי שדברים כמו מדיטציות, ויפאסנה, ישיבות שקטות, הליכה בטבע, תרגולי נשימה ואפילו מקלחות קרות, הם לא רעים, לכל הפחות, אבל בין לדעת את הדברים ללחוות אותם ולהטמיע- יש פער מטורף.


    בסשן מאד עמוק שעשיתי עם עצמי, הבנתי למה הגעתי, או "נשלחתי" למכירות- שאלה ששאלתי את עצמי מגיל עשרים ואחת אחרי הצבא.

    התשובה הייתה- כי גם לעצמנו צריך למכור.

    בהתחלה חשבתי שמדובר במשהו שידעתי- כדי למכור מוצר ללקוח, צריך למכור אותו לעצמנו, אבל מהר מאד הבנתי שאין שום לקוח. כלומר יש, הוא אנחנו עצמנו.

    ברגע שנשדרג את יכולות השכנוע, השיווק, ההשפעה והמכירה- נוכל להפעיל אותם על עצמנו ומשם להגיע לנוכחות, התבוננות, שלווה, נחת ושאר ירקות.


    תוך כדי הפרק, באופן הכי ספונטני, איתן משתף בסיפור על חמור בקאנטרי בראשון לציון בילדות. הוא צייר חמור שראה וכשחזר הביתה אמא שלו "העירה" לו שהחמור שמן עם בטן. איתן התעקש שאכן הייתה בטן והם החליטו לחזור לקאנטרי בכדי לבדוק את הסיפור.


    לכאורה, סיפור מצחיק, פעוט, שולי, לא רלוונטי, אבל אפשר לעשות עבודה מדהימה עם כל מה שעולה. מפה גילינו את הציפייה של איתן ל"פרס"- שהוא "אמת דיברתי, החמור באמת שמן"! ומשם צללנו לציפייה שלו לקבל "פרס" בסוף כל סדנה שהוא מעביר ללקוחות ולקהל הרחב.


    נענו על הציר בין: ציפייה, לאחריות, לריצוי, לפרסים, לפחדים, לדת, למלחמה פנימית, לאינטגריטי ועוד!

    וכל זה מסיפור אחד קטן על חמור אחד שמנמן 😊

    כל "חוליה" או "תחנה", רגש, סיפור, עדות, זיכרון- יכול לשמש קרקע פורה לעבודה פנימית והתבוננות עמוקה.


    מאחלים לכם האזנה נעימה

    Show More Show Less
    56 mins
  • להתבלבל בתוך הבלבול (פודקאסט מס 4 )
    Dec 13 2024
    "הרצון לשנות זו חוזקה, אפילו אם משמעות הדבר זהלקחת חלק מהחברה לבלבול מוחלט לזמן מה"-גק וולש (מנכ"ל ג'י אי. לשעבר)תגידו, אני רק שאלה...יש קוד להורות? אלגוריתם לזוגיות? כשרוצים להתחיל ספורט מסוים- יש דרך לעשות את זה? האם יש נוסחה להצליח בעסקים?שיטה מדויקת לבנות סטרטאפ?קיימת מתודה אמיתית לעשות הרים של כסף?אני יכול להמשיך שעות...בתחילת דרכי המקצועית-העצמאית, כשלקוחות, מעת לעת,היו אומרים לי "אני מבולבל" הייתי לוקח את זה אישית.חשבתי שכיועץ, האחריות לייצר בהירות עסקית היא עלי.לימים הבנתי שזו טעות.זה לגמרי לא "שלי" ובנוסף בהינתן שזה קרה כמעט תמיד עם עסקים קטנים ולא הגדולים איתם אני עובד מזה שנים רבות, לקחה לי תקופה להבין שבעסקים קטנים, זעירים ו- "ואן מן שואו" מה שמתקיים שם זה שהפן האישי מתערבב מאד עם הפן העסקי ולכן הבלבול. בחברות גדולות יש מנהלים, ניהול, מחלקות, חטיבות ולכן שם מתקיים סוג של פיוז'ן של מארג ההון האנושי המשותף.מהון להון, בחיים הפרטיים שלנו אנחנו מקבלים, או, לכל הפחות, יודעים שקיים בלבול, אבל מצד שני גם מתקשים איתו מאד.---"הודיה פותחת את רחבת החיים. היא הופכת את מה שיש לנו למספיק, ויותר מכך היא מטמירה הכחשה לקבלה, כאוס לסדר, בלבול לבהירות, היא יכולה להפוך ארוחה לסעודה, קירות לבית וזר לחבר"-מלודי ביטי (סופרת אמריקאית, עוסקת בין היתר ב-'תלות שיתופית')שני אלמנטים שכדאי מאד לזכור (או לחקור) הם:הראשון- התפיסה שלנו את הבלבולהשני- ההתמסרות אליו במקום לברוחאיך תופסים בלבול?לפני כמה שנים, התארחתי ב-"עושים שיווק" תחת מטריית "עושים היסטוריה" שהיה אז (ואולי עדיין) הפודקאסט הוותיק והחזק ביותר בישראל.אחרי שהקלטנו ארבעה פרקים, קובי- הטלנט המקסים העלה רעיון: אחרי שקרא את הספר שלי וראה את הבונוס שמופיע בסופו- שלחו אלי נאום מעלית ואבחן לכם אותו, הוא שיתף שיש לו סטרטאפ מדליק ושישמח להיות על ה"גריל", כלומר- הוא יספר לי אודותיו וינסה לגייס אותי כמשקיע ואני אעניק לו טיפים פרקטיים כדי שיוכל לשפר את סיכוייו בחוץ.התנאי היה- תאפשר לעצמך להתבלבל!הוא הסכים ויצא פרק ספונטני, לא מתוכנן (אפילו לא בבולטים) בו "תקפנו" את הנאום, הפיץ', הספיצ'ים ודייקנו אותם ככל הניתן.הגישה שלו שהוא הסכים, בנינוחות, להתבלבל מולי ומול המאזינים, הובילה לשיפור מדהים תוך פחות מחצי שעה.בריחה מחוסר וודאותאחד המפתחות המרכזיים ב"טיפול" בבלבול (שזה מצחיק בפני עצמו היות וחוסר וודאות לא מצריך "טיפול", כן?) זה לא לברוח ממנו מצד אחד ומצד שני לא להתאמץ בלפצח אותו.זה קצת טריקי...לפני כמה שנים, ראיתי כתבה על מדיטציות שבה כתבת של ה- בי. בי. סי. ראיינה מספר "אושיות", מורים ומומחים רוחניים. אחד מהם היה מתיו ריקארד שהוא נזיר בודהיסטי שהגיע לטיבט אחרי קריירה מעניינת של חקירת גנטיקה תאית בצרפת. יש לו אגב, הרצאה מרתקת בטד.מהון להון, הוא השיב לאותה הכתבה שמדיטציה זה להתבונן במחשבות כמו רכבים שנוסעים בכביש אבל בו בזמן גם לא להתבונן בהם.זו, המשיכה לשאול שאלה נוספת כשפתאום עצרה והשתתקה. כאדם שמתמחה בשפת גוף, היה לי מעניין לחוות אותה חווה את ה"קצר" במוח שכן זה משפט כ"כ מורכב (התשובה של ריקארד) שלעבור הלאה לשאלה הבאה זה לחטוא למטרה.אז הקטע של מאמץ ואי-מאמץ קצת מזכיר את תשובתו של הגאון הנ"ל (שאגב זכה בתואר "האדם המאושר ...
    Show More Show Less
    1 hr and 1 min
  • חרא-דות.קום - פודקאסט 3
    Dec 6 2024
    איך תוכלו להפחית כאב, סבל, תסכול וחרדות גם אם אתם לא "סובלים" מהם? •איך אפשר לעבוד עם חרדות כדי להתחבר אליהן, ולמה בכלל "כדאי" להתחבר למשהו "כזה"? •איך הטראומות שעברנו בחיים באות לידי ביטוי בהווה: בשיחות עם אחרים, עצמנו ובכלל? •למה כדאי לצלול לכאב, סבל, פחד, חרדה- האם זה לא בסך הכל לשחזר את הכאב מחדש? •האם חייבים להיות חרדתיים כדי לחוות חרדות? •ועוד ועוד ועוד כשעברנו לשכונת מונטגומרי פארק ביוהנסבורג בשנת 1986, הרי-לוקיישן השלישי שלי כילד, תוך ימים ספורים קיבלו ביקור משני פורצים רעולי פנים. למחרת בבוקר קרו שני דברים: הראשון- מימשנו את הטיפ של השוטרים שהגיעו לבקר, רכשנו אקדח והתחלנו לבקר במטווחים (אני יורה מגיל 7 בכלי נשק לצערי או לשמחתי). השני- מנורת הלילה מגיל 3 חזרה לבקר אותי בחדר. מאז פרצו לנו לא מעט פעמים וחברים שלי עברו אפילו טראומות נוראיות יותר שלא אפרט כדי שתוכלו לישון בלילה. בעוד חודשים ספורים אני מרצה עשרים וחמש שנים. בחברה הראשונה שעבדתי כנציג מכירות טלפוני אחרי הצבא ותוך כדי הלימודים, מאמן מכירות "זרק אותי למים" וביקש שאעביר סדנת התנגדויות לצוות. לא ישנתי כמה לילות טובים, מדובר בעידן לפני האינטרנט כך שלא היה לי בדיוק איך לעשות "העתק-הדבק" או "לוק-א-לייק". זה עבד מדהים ומאז לא הבטתי לאחור. כמות ההרצאות, ימי העיון, הסדנאות, ההנחיות שהעברתי מאז, לקהלים: ענקיים, דורשניים, אינטיליגנטים, שעובדים במותגים הכי חזקים במשק, היא פסיכית. למעשה, אין לי שום דרך לדעת כמה הדרכות העברתי. אני יכול להגיד לכם שאין הרצאה שאני מגיע בשקט, בנינוחות. זה תמיד עובר דרך הרים של חרדות ופחדים. כשאיתן התקבל להיות פריפקט (אחראי, סדרן) בבית הספר התיכון הלא פשוט בעיר פרייניכן (שלא ממש אהדה יהודים בשנים ההם) הוא פחד בטירוף שלא יתנכלו לו ו"ישברו לו את כל העצמות בגוף". בגיל 12, בשכונת ויקטורי פארק, אחרי טיול של כמה ימים לנופש והגעה לבית ריק שפרצו אליו בפעם המי יודע כמה, קרה לי משהו שאני סוחב עד עצם היום הזה... אני מסיים את יום הלימודים בשעת אחה"צ מאוחרת בתיכון 'גרינסייד היי' ומגיע הביתה. אני שומע רעשים מטורפים מהקומה שמעל. עולה במדרגות והרעש מתעצם. כשאני מסיים את גרם המדרגות אני קולט פועלים שמתקינים שער של בית כלא בסוף המדרגות- מחזה שלא ראיתי מעולם. עד היום אני זוכר את גודל המפתח (שרואים רק בסרטי כלא) ואת הרעש האיום שהוא עושה כשפותחים. קליק-בום מטורף כמו מהשיר של נצ'י נץ'. המתקינים מפנים לי את המעבר כדי שאוכל להיכנס לחדר השינה שלי. הוא צמוד לשער הסורג. ואז ראיתי מראה ששינה את חיי עד עצם היום הזה. אחד הפועלים יוצא החוצה בכדי להחזיק את הסורג בעוד חברו מבריג בזווית תופסנים לקיר. הוא מבקש ממנו מברג וזה מעביר לו דרך הסורג. אני מבין שאורך היד שלו סוגרת לחלוטין את דלת הכניסה לחדר שלי ובכך חוסמת אותי מלצאת לעשות פיפי בשירותים הצמודים. בלילה המראה הזה חזר לי פעם אחר פעם. מה עם מישהו יפרוץ וישחיל את היד דרך הסורג- פעולה פשוטה לאללה בהינתן שהמרווח בין הסורגים אדיר. לא אוכל לצאת מהחדר, לא אוכל לברוח לחדר השינה של ההורים שלי או אחותי שנמצאים בסוף המסדרון. רק החדר שלי קרוב לסורג. אני מתחיל בהלקאה עצמית פסיכית: "למה נתתי לאחותי את החדר שהיא ביקשה כשעברנו לגור פה" "הייתי צריך לעמוד על שלי" ...
    Show More Show Less
    1 hr and 19 mins
  • פודקאסט 2 - אמנות המכירה הפנימית - להזמין לקפה את מה שעולה
    Nov 28 2024
    אחד הרגעים שהכי זכורים לי קרו לפני כמה שנים כשישבתי אצל חברה טובה מאד אותה אני מכיר שנים. ישבנו בסלון, שתינו קפה ושיתפתי אותה שאני מרגיש ממש לא טוב לאחרונה. היא חייכה. היות ואצלי, מגיל מאד צעיר, נהגתי "לקבל בראש" כי היה לי מנגנון שבו כשהייתי מובך, כשלא ידעתי מה להגיד, כשהרגשתי בושה חזקה- נהגתי לחייך, חשבתי שאולי זה משם. כששאלתי אותה התגובה שלה מאד הפתיעה אותי: "אתה??? לך לא טוב???" לא הבנתי למה היא מתכוונת. היא הצביעה עלי ואמרה לי: "תראה אותך"! "למה הכוונה?" ביקשתי להבין. "אתה יושב פה בכפכפים, מכנס קצר וטי-שירט, רגליים משוכלות, כולך בסבבה ולך לא טוב? הרגשתי שהמילים שיצאו מהפה שלה- חותכות אותי. וזה לא בדיוק היה חדש לי. שנים לפני כן, כשנהגתי, מדי פעם, לשתף חברים כשלא היה לי טוב, הם ישר קטעו אותי: "אתה? אתה שעומד על במות? שכל הזמן מתבדח ומספר בדיחות?" "אתה? שמכיר את כל הקומדיות הכי טובות בעיר"? "אתה? שאנשים בקהל עפים על הכריזמה שלך?" לא הבנתי מה הקשר ואיך דברים כאלה משמשים "לרעתי". • למה "צריך" או "חובה" או "כדאי" לעשות עבודה עם כל מה שעולה לנו? • איך זה מסתדר עם החיים האמיתיים- משימות, עבודה, משפחה? • האם חכם לעשות דברים שמרגישים כמו מאמץ? או דווקא להמתין לאי-מאמץ? • מה הקטע של "עבודת צללים" ואיך עבודה עם המפלצת הפנימית תשרת אותנו? • למה בכלל להתקרב למשהו שמכנים אותו "מפלצת"? מה יוצא לנו מזה? • איך הגיוני "להגביר ווליום" או לתת למשהו "לשטוף אותנו" כשגם כך הוא לא נעים? • מה החסרונות בבריחה מאי-נעימות, תסכול, מרמור, כאב, פחד ואיך ההימנעות גורעת מאיכות החיים שלנו? • ועוד ועוד ועוד לאביב גדג', אחד היוצרים שאני הכי אוהב בישראל, שהיה בהרכב אלג'יר עם גבריאל בלחסן (ז"ל) יש שיר שנקרא "חדר ללילה" ובו יש את הוורס הבא: הקוף כבר נמצא כאן כפי שהובטח, מאולף ומגולח דרך טבעת אש על רגל אחת הוא קופץ מהגג מנתר על הצד ושובר את היד לפי בקשת הקהל כמות הפעמים שהרגשתי כמו "מבדר", או "קוף" היא מטורפת. לא עזר גם כשעליתי ארצה מדרא"פ ולא פעם כינו אותי בבית הספר "קוף" רק בגלל המילה א-פ-ר-י-ק-ה. לקח לי כמעט עשרים שנה, מתוך עשרים וחמש, להבין למה ואיך הגעתי לתחום המכירות ומה המתנה שהענף הזה טומן בכל הקשור לנפש שלנו. במשך הרבה מאד שנים יצרתי, המצאתי והטמעתי בחברות ובארגונים הכי גדולים בארץ שיטות, טכניקות, טקטיקות ואסטרטגיות להתנהלות הכי מדויקת ומיטיבה מול לקוחות. מושגים כמו: -"החרפת התנגדות של הצד השני" -אפקט "סחיטת הלימון" כדי לוודא שמה שצריך לצאת החוצה יוצא -היכולת להעניק מרחב ללקוחות להוציא קיטור, לשחרר תסכולים, להוציא אוויר מהבלון ועוד המון דברים נוספים. יצא שאחרי הרבה שנים בתחום, הבנתי שבתכלס, כל האלמנטים האלה, שאובים, או שהם נגזרת, איך לא, של הפן המנטלי, הפסיכולוגי. כש"המיכל" שלנו מלא, קשה מאד לעשות עבודה. צריך קודם לרוקן והדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא דווקא לתת מקום להצפה. בעולם מצחיק שבו אנחנו כל הזמן "מחוברים" לרשתות אבל מנותקים מעצמנו, יש כלים שיכולים מאד לסייע לנו אבל הם מצריכים לנהל דיאלוג עם השכל, או, לכל הפחות, לדעת קצת להתעלם מהמחשבות או לצפות ולהתבונן בהן כאילו היו עוברי אורח ברחוב. * באמצע הפרק, איתן נכנס לקייס סטאדי על אירוע אמיתי "חם מהתנור" בו הדגמנו איך לנהל את הדיאלוג הפנימי בצורה ...
    Show More Show Less
    1 hr
  • פודקאסט 1 - אומנות המכירה הפנימית: המרוץ לריפוי
    Oct 9 2024

    • מה זה אומר לתת לדברים להיות... לאפשר "מקום"?

    • מה הקשר בין השיח הפנימי שלנו לחיים מלאים בחיות?

    • האם יש הבדל בין רוחניקי, לרוחניות לרוח?

    • מי אנחנו בלי הסיפורים שלנו? מה יש שם בפנים והאם בכלל אפשר להתנתק מהם?

    • מה מרוויחים להתבונן בסיטואציה ולא להיות מזוהה עם הרגש?

    • למה להזמין כל דבר בתוכנו לקפה: כעס תסכול פחד... זה אחלה של דבר

    • למה לברוח לצפות בסרט לאכול גלידה לשיחה עם חבר טוב נטפליקס במקום לבלות זמן עם עצמנו זו טעות

    • אוקי אז למדנו להתבונן בלי להזדהות עם רגש, האם לא נהפוך לרובוטים?

    • מה קורה כשאין לנו חשק לנבור, לחפור, להתבונן?


    העידן שבו אנחנו חיים קשה פי כמה משנים קודמות. כל רבעון בחדשות אפשר לתפוס כתבה על יוקר המחייה וכמה משכורות צריך (יותר) כדי לרכוש דירה או רכב.

    התקשורת שלנו השתנתה מקצה לקצה (רשתות חברתיות) הכל הפך ל"מהיר ועצבני". אנחנו בקושי מסוגלים להפיג שעמום, פועלים לא פעם בחוסר סבלנות (בעיקר כלפי עצמנו) ובכלל- החיים לא פיקניק כמו שאמרו לנו בילדות אבל "הם" לא הבינו כמה שזה יכול להיות אפילו מאתגר בהרבה.


    היכולת שלנו לדבר עם עצמנו היא קריטית. ברגע שנדייק ונבין את "מערכת ההפעלה" שלנו, שייחודית- בדומה לטבעית אצבע, לכל אחד ואחת מאיתנו- החיים יהפכו קצת פחות מעיקים, מאתגרים וקשים.


    כשמתחילים לדבר בצורה שונה עם עצמנו, מבינים מי אנחנו, מה המתנות איתן באנו לעולם, מה מימשנו ומה עדיין לא, מי באמת נמצא בתוכנו, מה אנחנו לא מאפשרים לעצמנו להגיד ועוד המון המון דברים.


    אנחנו מזמינים אתכם לצאת איתנו למסע עמוק פנימה, בלי תחרות, בלי יעדים, בלי מי יעקוף את מי בסיבוב. ביחד נכיר את עצמנו ונבטיח עתיד טוב יותר לא רק לילדים שלנו ולסובבים אותנו אלא גם לעצמנו.

    Show More Show Less
    1 hr
  • מבוא לאומנות המכירה הפנימית
    Sep 27 2024

    כולנו מנהלים דיאלוגים בתוך הראש שלנו ומחזיקים בסיפורים, אמונות ודעות קדומות. היכולת להשתחרר או להרפות מהסיפורים ובאמת לראות את המציאות ואת עצמנו כפי שאנחנו לא תמיד פשוטה לנו.


    אמנות המכירה הפנימית נוצרה כדי להעניק לכם יכולת להתבונן, להיות נוכחים ובלתי מזוהים עם הרגשות, הסיפורים, ולהתבונן בטריגרים ודברים שמניעים את כולנו.


    האם נבחר בסיפורים ודיאלוגים שמעכבים או שמקדמים אותנו? הצטרפו אלינו למסע פתוח, כן ומשעשע דרכו נוכל לחיות חיים קצת יותר טובים, פחות כואבים ואולי לצאת לכמה הרפתקאות חדשות.

    ברגע שנבין את הדיאלוג הפנימי, שהוא, בדומה לטביעת אצבע- ייחודי רק לנו, נדע להתחבר, לדייק ולחיות חיים טובים ומלאים יותר.

    אנחנו מזמינים אתכם למסע מרגש, מעניין, מסקרן של חקר עצמי.

    אם אהבתם את הפרק נשמח מאד שתדרגו אותנו כדי שהוא יגיע לכמה שיותר אנשים.

    רק אם מתאים לכם והתחברתם.

    לוטן סגל ואיתן שגב

    Show More Show Less
    1 min